czyli tniemy metal po linii, poniżej napisu 12V4W? dobrze rozumiem?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
czyszczenie odbłyśników / wymiana lampy reflektora w ST
Zwiń
X
-
Mnie się udało tak nagrzać jeden reflektor że wyciągnąłem szkło bez uszkodzeń ale trwało to tak długo że w drugim wytłukłem szkło młotkiem. A co do regulacji to u mnie w wersji 2 x bańka jest jedna regulacja na dwa reflektory które są zmostkowane oryginalnie taką blaszką przykręconą do jednego z reflektorów dwiema śrubkami więc przy wymianie metodą Łojek Tuning Parts mogłem je sobie rozdzielić. Kto był w Wilkasach widział jak popularna jest ta metoda przeróbki świateł ja naliczyłem przynajmniej 5 motocykli. Światło jest jaśniejsze widmo ładnie odcięte i zawsze dwa reflektory świecą. Wesemy mają homologację, nikt ci się nie przyczepi że chińszczyznę wozisz i co tu dużo gadać wyglądają zdecydowanie lepiej niż oryginał.
Komentarz
-
Zamieszczone przez _ja Zobacz postageneralnie pewnie nie jest problemem.
mam wątpliwość co do "profesjonalności" tak wykonanych lamp.
-szczelność
-snop światła
-możliwość ustawienia
Tylko tak jak pisał Robkri, w bańkach nie masz regulowanych obydwóch reflektorów, są zmostkowane, więc nie wiem jak z ustawieniem tego bez regulacji, pewnie będzie kłopot.
Natomiast jak masz regulację w obu, to nie masz się o co martwić, musisz tylko pamiętać przy wklejaniu, że napis TOP ma być do góry."Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
-
Zamieszczone przez ArturS Zobacz postaJa pokleiłem, wrzuciłem w owiewkę i zapomniałem. Pierwsza jazda nocą była w drodze na Wilkasy - wyszło, że z przypadku są dobrze ustawione"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
-
Zamieszczone przez rootolf Zobacz postaPo wymianie pojechałem na stacje kontroli pojazdów, ustawić światła, żeby innych nie razić. Pan mi za darmochę ustawił i do domu
Tylko tak jak pisał Robkri, w bańkach nie masz regulowanych obydwóch reflektorów, są zmostkowane, więc nie wiem jak z ustawieniem tego bez regulacji, pewnie będzie kłopot.
Natomiast jak masz regulację w obu, to nie masz się o co martwić, musisz tylko pamiętać przy wklejaniu, że napis TOP ma być do góry.
Komentarz
-
Zamieszczone przez robkri Zobacz postaTen mostek jest po to żeby regulować położenie obydwu reflektorów tą jedną regulacją."Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
Komentarz