Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

3. edycja spotkania i offu u Trocina w dniach 30 marca-1 kwietnia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Właśnie gadałem z Karolem, powiedział że nie przyjedzie bo nie lubi błota i czołgania się i wyciągania tylko by chciał pojeździć. Wiesz trocin te filmiki od razu działają jak filtr uczestników zostaną tylko sami najarani i napaleni
    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Komentarz

No dobra, olejcie te filmiki, bedzie lajt po szutrach
      Enduro nie klęka
      R 1100 GS '99 - limonka
      Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Po szutrach - ku....wa Trocin mówiłeś że tam już asfalty wylane wszędzie i koła super moto trzeba zakładać
        Karol nie bądź miękka faja
        Nie maszyna lecz chęć szczera zrobi z Ciebie ADWENCZERA!!!

Komentarz

Zamieszczone przez Safi Zobacz posta
          Po szutrach - ku....wa Trocin mówiłeś że tam już asfalty wylane wszędzie i koła super moto trzeba zakładać
          Karol nie bądź miękka faja
          To po co ja opony zmieniałem

Komentarz

Niestety
            Trocin musi już w sobotę wylatywać z Krakowa bo przełożyli lot. Służba nie drużba jak to mówią.

Cała organizacja zostaje dalej, ja i czeczen będziemy starali się dobrać odpowiednio trasę żeby kazdy mógł się troche pobawić, na pewno nie zbłądzimy choć to nawet czasem fajne pod warunkiem że ma sie paliwo w baku

Koledzy od małych motków nas trochę poprowadzą, plaże zalane na razie więc nie ma co rzeźbić i topić się po kolana, jeśli starczy czasu i będą chęci uczestników pokażę wam przecinkę, może tym razem czeczenowi pójdzie sprawniej ale to wszystko będziemy dogrywać na miejscu.

Więc plan na piątek zostaje dalej bez zmian, spotykamy się u trocina pod domem ok 17-18ej bo muszę jeszcze z nim uzgodnic kilka rzeczy, i dalej pojedziemy do Stanisławki spotkać się z resztą ekipy. Ja wyjeżdżam z wawy w piątek rano, trasa przez Dęblin, dokładna godzina jeszcze do ustalenia.

W razie jakiś pytań podaję numery do mnie 697 sto85 52cztery i do czeczena 60dwa 87trzy 25dwa
            Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.
            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
            sigpic

Komentarz

ale przecież każde błoto można jakoś ominąć, kiepska wymówka.
              Ja się natomiast piekielnie boję zjeżdżać (chyba mam lęk wysokości), pracuję nad tym, ale najwyżej, ktoś mi zjedzie

a i jeszcze reaguję gleborzutnie jak widzę, że ludź z przodu zaczyna "jezioro łabędzie" odstawiać. nie ma letko

My ruszamy z Poznania do Pabianic (k. łodzi) w czwartek i w piątek z łodzi na miejsce. Jakby się kto miał ochotę przyłączyć to serdecznie zapraszam.

Postaramy się wymyślić jakąś off trasę, ale ch. wie co z tego wyjdzie, jeśli będę prowadzić to gwarantowane zgubienie w lesie i inne atrakcje
              (wczoraj np., wrąbaliśmy się komuś do pasieki eksplorując bezdroża).
              Ostatnio edytowany przez lepris; 311.

Komentarz

No ja musze 4.30 rano w sobote byc w gdansku i potem lece do krakowa i dalej na afg...Qrwa dzis sie dowiedzialem ze przesuneli wylot... mial byc w poniedzialek rano... nic nie poradze...
                Bawcie sie dobrze, w piatek sie z niektorymi jeszcze zobacze u mnie, bo startuje ok.21.00 na Gdansk...
                Enduro nie klęka
                R 1100 GS '99 - limonka
                Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Trocin co za klęska , że nie będziesz kierowniczył Masz taki talent do wynajdowania przeprawy z nikąd

Komentarz

No wlasnie sie wqrwilem na maxa... mialo byc tak pieknie, w weekend rycie i bania i w poniedzialek wylot a tu sie zesrało.... echhh.... Ale wy poryjecie za mnie, bedzie dobrze
                    Jak wroce na jesieni zrobie impreze u mnie, spanie w stodole na sianie itp
                    Enduro nie klęka
                    R 1100 GS '99 - limonka
                    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

jesień sresień. jak oni mogli to zrobić tej zacnej imprezie, pierwszy raz nam się udało zorganizować żeby tam dotrzeć i taki klops.

Komentarz

Klops- " – wyrób garmażeryjny, pieczeń z masy mięsa mielonego, która w zależności od techniki wykonania, dzieli się w kuchni polskiej na klopsy pieczone lub klopsy nadziewane"

Klapsa –" odmiana uprawna (kultywar) gruszy należąca do grupy grusz zachodnich o wczesnej porze dojrzewania (odmiana jesienna)."

Klopsiki i inne zjawiska pogodowe (ang. Cloudy with a Chance of Meatballs) −" amerykański film animowany z 2009 roku. Jest to animowana opowieść, opowiadająca o walce z głodem."

Czy jak to tam Lepris nazwała ..... nie ma takich rzeczy z którymi sobie nie poradzimy

Trocinowi wyszło jak wyszło - nie Jego decyzja - ale za jego zdrowie napijemy się cytrynówki.....

Komentarz

Dzięki
                          Enduro nie klęka
                          R 1100 GS '99 - limonka
                          Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Spiworow zadnych nie bierzcie w pokojach sa koce i posciel
                            Nocleg jak pisalem wczesniej 35zł ze sniadaniem o ktorej chcecie
                            Ognisko piątkowe jest juz opłacone przeze mnie tak ze korzystajcie i siedzcie do rana
                            W sobote ognisko 50zł (za ognisko - nie od osoby - wiec zrzucicie sie po 2 czy 3 zł, opału full)
                            Jak chcecie kolacje w piatek 10zł od osoby jakis kociołek miejscowy przysmak, podobno wypas.
                            Kupcie ew. jakas kielbaske na ognisko w sklepie i wegiel na grilla jak macie ochote
                            Piwo, cytrynówka nalewki napoje na miejscu dostepne w duzych ilosciach
                            Tor bedzie przygotowany, rycie 10zł od sprzęta.
                            Powodzenia
                            Enduro nie klęka
                            R 1100 GS '99 - limonka
                            Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Tak właśnie policzyłem
                              kolacja w piątek 10zł
                              nocleg ze śniadaniem 35

czyli wychodzi 2x45 plus 10zł za tor więc w 100zł na osobę wszystko się zamyka,
                              no i ognisko sobotnie do ustalenia składka na grill ew jakieś kiełbasy.

Druga sprawa jaka jest ilość miejsc noclegowych?

Edit: Już wiem, jest 25 miejsc na luzaku, potem kładzie się materace w pokojach wiec myślę spokojnie się wszyscy pomieszczą.
                              Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.
                              sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
                                suzukidr.pl :

jjank + ekipa (ktm exc 200, rmz 250, crf 450 itp. same wscieklaki)
                                rzadki (ktm 520 exc)
                                Renard (dr 600)
                                ark + 2 (dr 650 + AT + cos)
                                Piesy (nx 650)
                                burczas80 (dr 750)
                                AlbeDR + kilka osób (DR 350 itp.)
                                dawiDR650 (DR 650)
                                michal800 + 1 (DT 125, EXC 520)
                                Lukasz (DR 650)
                                Pawel (KTM 690R)
                                Bartek11634 +1 (DR 750, DR 500)

łooo widzę, że będą DR-owcy pozdrówcie Rzadkiego odemnie !

szkoda, że nie dam rady zasilałbym grupę emerycką
                                jakby ktoś z Warszawy nie jechał do Trocina jednak i miał w piątek wolne od 17.00 na małe szkolenie to pisać do mnie na email...
                                sprawa pilna
                                ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                                FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Pracuję...
                                X