Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
3. edycja spotkania i offu u Trocina w dniach 30 marca-1 kwietnia
Właśnie gadałem z Karolem, powiedział że nie przyjedzie bo nie lubi błota i czołgania się i wyciągania tylko by chciał pojeździć. Wiesz trocin te filmiki od razu działają jak filtr uczestników zostaną tylko sami najarani i napaleni
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Niestety
Trocin musi już w sobotę wylatywać z Krakowa bo przełożyli lot. Służba nie drużba jak to mówią.
Cała organizacja zostaje dalej, ja i czeczen będziemy starali się dobrać odpowiednio trasę żeby kazdy mógł się troche pobawić, na pewno nie zbłądzimy choć to nawet czasem fajne pod warunkiem że ma sie paliwo w baku
Koledzy od małych motków nas trochę poprowadzą, plaże zalane na razie więc nie ma co rzeźbić i topić się po kolana, jeśli starczy czasu i będą chęci uczestników pokażę wam przecinkę, może tym razem czeczenowi pójdzie sprawniej ale to wszystko będziemy dogrywać na miejscu.
Więc plan na piątek zostaje dalej bez zmian, spotykamy się u trocina pod domem ok 17-18ej bo muszę jeszcze z nim uzgodnic kilka rzeczy, i dalej pojedziemy do Stanisławki spotkać się z resztą ekipy. Ja wyjeżdżam z wawy w piątek rano, trasa przez Dęblin, dokładna godzina jeszcze do ustalenia.
W razie jakiś pytań podaję numery do mnie 697 sto85 52cztery i do czeczena 60dwa 87trzy 25dwa
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
ale przecież każde błoto można jakoś ominąć, kiepska wymówka.
Ja się natomiast piekielnie boję zjeżdżać (chyba mam lęk wysokości), pracuję nad tym, ale najwyżej, ktoś mi zjedzie
a i jeszcze reaguję gleborzutnie jak widzę, że ludź z przodu zaczyna "jezioro łabędzie" odstawiać. nie ma letko
My ruszamy z Poznania do Pabianic (k. łodzi) w czwartek i w piątek z łodzi na miejsce. Jakby się kto miał ochotę przyłączyć to serdecznie zapraszam.
Postaramy się wymyślić jakąś off trasę, ale ch. wie co z tego wyjdzie, jeśli będę prowadzić to gwarantowane zgubienie w lesie i inne atrakcje
(wczoraj np., wrąbaliśmy się komuś do pasieki eksplorując bezdroża).
No ja musze 4.30 rano w sobote byc w gdansku i potem lece do krakowa i dalej na afg...Qrwa dzis sie dowiedzialem ze przesuneli wylot... mial byc w poniedzialek rano... nic nie poradze...
Bawcie sie dobrze, w piatek sie z niektorymi jeszcze zobacze u mnie, bo startuje ok.21.00 na Gdansk...
Enduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
No wlasnie sie wqrwilem na maxa... mialo byc tak pieknie, w weekend rycie i bania i w poniedzialek wylot a tu sie zesrało.... echhh.... Ale wy poryjecie za mnie, bedzie dobrze
Jak wroce na jesieni zrobie impreze u mnie, spanie w stodole na sianie itp
Enduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
Klops- " – wyrób garmażeryjny, pieczeń z masy mięsa mielonego, która w zależności od techniki wykonania, dzieli się w kuchni polskiej na klopsy pieczone lub klopsy nadziewane"
Klapsa –" odmiana uprawna (kultywar) gruszy należąca do grupy grusz zachodnich o wczesnej porze dojrzewania (odmiana jesienna)."
Klopsiki i inne zjawiska pogodowe (ang. Cloudy with a Chance of Meatballs) −" amerykański film animowany z 2009 roku. Jest to animowana opowieść, opowiadająca o walce z głodem."
Czy jak to tam Lepris nazwała ..... nie ma takich rzeczy z którymi sobie nie poradzimy
Trocinowi wyszło jak wyszło - nie Jego decyzja - ale za jego zdrowie napijemy się cytrynówki.....
Spiworow zadnych nie bierzcie w pokojach sa koce i posciel
Nocleg jak pisalem wczesniej 35zł ze sniadaniem o ktorej chcecie
Ognisko piątkowe jest juz opłacone przeze mnie tak ze korzystajcie i siedzcie do rana
W sobote ognisko 50zł (za ognisko - nie od osoby - wiec zrzucicie sie po 2 czy 3 zł, opału full)
Jak chcecie kolacje w piatek 10zł od osoby jakis kociołek miejscowy przysmak, podobno wypas.
Kupcie ew. jakas kielbaske na ognisko w sklepie i wegiel na grilla jak macie ochote
Piwo, cytrynówka nalewki napoje na miejscu dostepne w duzych ilosciach
Tor bedzie przygotowany, rycie 10zł od sprzęta.
Powodzenia
Enduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
Tak właśnie policzyłem
kolacja w piątek 10zł
nocleg ze śniadaniem 35
czyli wychodzi 2x45 plus 10zł za tor więc w 100zł na osobę wszystko się zamyka,
no i ognisko sobotnie do ustalenia składka na grill ew jakieś kiełbasy.
Druga sprawa jaka jest ilość miejsc noclegowych?
Edit: Już wiem, jest 25 miejsc na luzaku, potem kładzie się materace w pokojach wiec myślę spokojnie się wszyscy pomieszczą.
sigpic
jjank + ekipa (ktm exc 200, rmz 250, crf 450 itp. same wscieklaki)
rzadki (ktm 520 exc)
Renard (dr 600)
ark + 2 (dr 650 + AT + cos)
Piesy (nx 650)
burczas80 (dr 750)
AlbeDR + kilka osób (DR 350 itp.)
dawiDR650 (DR 650)
michal800 + 1 (DT 125, EXC 520)
Lukasz (DR 650)
Pawel (KTM 690R)
Bartek11634 +1 (DR 750, DR 500)
łooo widzę, że będą DR-owcy pozdrówcie Rzadkiego odemnie !
szkoda, że nie dam rady zasilałbym grupę emerycką
jakby ktoś z Warszawy nie jechał do Trocina jednak i miał w piątek wolne od 17.00 na małe szkolenie to pisać do mnie na email...
sprawa pilna
Komentarz