Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Panowie w związku z zaistniałą sytuacją chciałbym odświeżyć wątek naszego II wyjazdu na Mazury proszę o ruch w interesie odnośnie przypomnienia na czym stoimy ,kto jest chętny, może nowa lista przypomnienie ewentualnej daty wyjazdu Oi!
Hejka, nareszcie jesteśmy na wizji.
W temacie, przypomnę że ustaliłem z kobietką w ośrodku że listę chętnych przedstawimy do końca lutego a kasę wpłacimy mniej więcej w połowie marca. W związku z kataklizmem który sprzątną nasze forum z netu na prawie trzy tygodnie musimy sprawę troszkę przesunąć w czasie ale powiedzmy o tydzień max tzn. powstaje lista uczestników jednocześnie ustalamy jak płacimy kasę i jak najszybciej ją wpłacamy. Zadzwonię jutro lub po jutrze do Wilkas pogadam myślę że nie będzie to specjalnym problemem i uzgodnię zmianę terminu wpłaty oraz kwotę bo przyznam się że już nie pamiętam ile to było od osoby więc konkrety do ustalenia. Termin to 27-29-30.04
1-erwinw
2-robkri
3-rootolf
4-czeczen - jedna propozycja - nie dopuszczać Ślązaków do garów!!!
5-Łojek
6-Beniamin
7-marcinjunak
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
a jakieś atrakcje będą ?
typu łódka , nie tylko bols i dyskoteki
wszystko będzie grane
a przecież teraz człowiek mądrzejszy po szkodzie więc jeśli już to na dyskotekę nie pójdziemy w pięciu i nie będziemy wracać pojedynczo
Kowala nie będzie na pewno ale jeśli znalazł by się ktoś chętny żeby pożyczyć łódkę będzie OK, ja wolał bym pojeździć wiekszą część dnia po okolicach i lasach niż pływać ale większość zadecyduje
Robert dawaj znać co uzgodniłeś z panią od domków bo wiem że z terminami krucho na długi weekend
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz